miercuri, 20 iulie 2016

VALIANT THOR, EXTRATERESTRUL CARE A MUNCIT PENTRU GUVERNUL AMERICAN: „AVEA UN IQ DE 1200 SI VORBEA PESTE 100 DE LIMBI”


CEL MAI MARE DECONSPIRATOR AL EXTRATERESTRILOR, PHIL SCHNEIDER A STARNIT NUMEROASE CONTROVERSE CU DECLARATIILE SALE, CEA MAI INTERESANTA FIIND POVESTEA DESPRE VALIANT THOR,EXTRATERESTRUL CARE A MUNCIT PENTRU GUVERNUL AMERICAN.

In prima faza, Valiant Thor ar fi fost o persoana ca oricare alta, doar ca poseda numeroase caracteristici fiziologice fata de orice fiinta umana.Schneider a povestit ca acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american pana la sfarsitul anilor ’50. Imediat dupa ce si-a incheiat misiunea, extraterestrul blond s-a intors pe nava sa si nu a mai fost vazut niciodata.
Schneider a aratat o imagine cu Valiant Thor in timpul unei prelegeri de la o expozitie din 1995. Fotografia fusese realizata in 1943. Schneider a afirmat faptul ca extraterestrul lucrase pentru armata americana din 1937. Conform descrierii lui
Schneider, Thor avea sase degete la o mana, un plaman urias, o inima supradimensionata, un IQ de 1200, ceea ce il facea capabil sa vorbeasca peste 100 de limbi si varsta de aproximativ 500 de ani.

EXTRATERESTRUL DE PE VENUS A AVUT MAI MULTE INTALNIRI CU PRESEDINTII AMERICANI DIN ACEA PERIOADA, DWIGHT EISENHOWER SI RICHARD NIXON.

Thor i-a comunicat presedintelui american ca omenirea trebuie sa-si schimbe optica cu privire la razboi si ca politica bazata pe violenta va produce in viitor un dezechilibru global, care va pune intreaga civilizatie in pericol. Val Thor a ramas pePamant pana la 16 martie 1960 , si apoi a debarcat pe planeta sa de origineVenus.





sursa: stampenet.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu